Teknikområden

Pneumatik

Fördelen med allt förflytta något pneumatisk är att ni kan komma upp i höga hastigheter, enkelt att montera samt till en låg kostnad. Logicsystem Syd AB i Helsingborg lagerhåller alla produkter för att få ihop enkla såväl som avancerade system.

lr-8546

Linjärteknik

Består av skenor, åkvagnar, kulskruvar, kulmuttrar, axlar och kulbussningar med hög precision. Med hjälp av dessa produkter kan vi bygga ihop kompletta linjärenheter med till exempel servomotorer.

Linjärteknik

Vibrationsmatare

Vill ni sortera detaljer till rätt position? Då har vi vibrationsmatare, skålar samt linjär matare för att utföra detta. Med vårt unika patenterade system, motviktkompensation, kan vi montera drivenheterna stumt emot maskinstativ vilket medför mycket säkrare drift.

afag - Kopia

Aluminiumprofiler

Komplett system av profiler och tillbehör där ni kan bygga specialprodukter av standardkomponenter, Logicsystem Syd AB kan även bistå med konstruktion samt montage och kapning av produkter. Vi lagerför även dessa produkter.

Rexroth

Skruvdragning

System för automatiskt fram matning av skruv till skruvautomater. Pneumatisk- eller eldrivna dragare för att dra skruven på ett optimalt sätt. Vi bygger även kundspecifika lösningar. easydriver  

Hydraulik

Vid behov av stora krafter och precision är hydraulik att föredra. Som partner av en teknikledande leverantör - Bosch Rexroth - kan vi leverera enkla såväl som tekniskt avancerade lösningar. 

we6

Transportbanor

Möjlighet att förflytta produkter inom de flesta områden. Vi har ett stort utbud av rostfria transbortbanor anpassade för livsmedels- och läkemedelsindustrin. Leverans möjlig inom 24 timmar.

geppert-img

Lyftpelare

Lyftpelarna är tillverkade för industriproduktion, men passar även utmärkt till höj- och sänkbara bord. Det finns möjlighet att anpassa lyftpelarna till er applikation.

baumeister-img-h600px

Kommentera